Friday, November 4, 2011

gua pelik, lu hairan

malam tu sejuk...orang tak ramai, keadaan ini membuatkan gua rasa seram sejuk,..memang gua letih, gua tak tipu..gua landing atas kusyen..sambil tu gua ambik pot yang agak kosong memandangkan gua mudah mengigau..sial, gua tak mau masuk paper gara-gara mengigau di dalam ktm..heh..tak jauh dari situ, di kusyen opposite gua ada dua orang amoi baru balik shopping..cara pakai macam orang jepun..cis, benda ni buat gua konpius..dia ni sapa sebenarnya? lantaklah, bagi gua, benda alah ni tak memberi kesan pada gua apa-apa..gua pun berbaring..pasang lagu.....

lepak punya lepak, sekali (sebenarnya dua tiga kali, keh keh keh) gua terkerling pada dua amoi tu..buat muka pelik, mungkin tak biasa melihat orang tidur dengan cara berbaring di dalam ktm..mungkin kampung katanya..atau mungkin tak puas hati dengan dengan seluar koyak gua, atau beg gua yang telah ditinggal zaman, atau head phone gua mungkin katanya gua poyo, atau mungkin dia rasa gua nak usya dia..ok, gua mengaku memang lawa..kah kah kah...tapi gua pasti, memang konon2 pelik tengok gua baring dalam tu...lantak la, gua sejuk.."lu heran ke?" gua tanya guna telepati, tak jawab pulak, mungkin siaran terganggu, gara-gara hujan..

p/s : sebenarnya gua pun heran, selain daripada lawa, gua teringin nak tanya, pakai seluar macam boxer, lu tak sejuk ke? keh keh keh...

5 comments:

  1. Boley gua mntk no kalo lu mengigau...

    ReplyDelete
  2. aku rasa mesti amoi tu lagi seksi dari kaw.

    ReplyDelete
  3. lu ushar peha amoi tuh sekali.lu basahkan sikit bibir lu dengan hujung lidah.

    ReplyDelete